Ponude

Novosti i dodaci proizlaze iz vaših zahtjeva i naših mogućnosti..

Preglednik ponuda

Ponude su sastavni dio svakog ureda, tj. tvrtke. Svaka tvrtka ima svoje ponude koje se šalju korisnicima ili potencijalnim kupcima. Izgled ponude određen je programom. Na Vama je da samo unesete podatke koji čine ponudu.

Moguće je obrisati zadnje napravljenu ponudu. Sve prije ponude nije moguće brisati, moguće ih je mijenjati ili uređivati, ali ne i brisati.

Ponude

Nova ponuda

Nova ponuda

Dodavanje je jednostavno i brzo

Brzo i lako bilo gdje i bilo kada...

Kod kreiranja novih ponuda program sam prati brojeve ponuda. Ukoliko se program ne koristi od početka godine, odnosno ako netko već ima svoje brojeve ponuda, moguće je postaviti prvi puta broj ponude po kojem će program dalje raditi sam. To je moguće samo od strane administratora ili radnika koji ima tu ovlast.

Detalji ponude - Izmjena ponude

Svaka napravljena ponuda klikom na njen naziv u pregledniku ponuda moguće je izmjeniti, pretvoriti u račun ili pak obrisati, ali ta radnja je ograničena samo na zadnju ponudu. Ponuda ili predračun jednostavno je izmjeniti u svakom trenutku.

Izmjena valute ponude

Moguće je izrađivati ponude u različitim valutama. Prema defaultu će biti postavljena valuta koja je odabrana u Profilu firme. Ako je to potrebno, klikne se na gumb Promjena valute i odabere željena valuta. Program će sam preračunavati cijene u odnosu na odabranu valutu i valutu u kojoj je stavka. MOJERP se direktno spaja na HNB - Hrvatsku narodnu banku i tamo uzima srednji tečaj na određeni datum.

Postavke ponude

Pod opcije ponuda moguće je odrediti treba li vam opis ponude ili ne. Opis ponuda dodaje se direktno kod izrade ponuda i ispisuje se na ponudi ispod stavki i iznosa, koliko je nekome potrebno upisati primjerice brojeve katastarskih čestica, katastarsku općinu, itd. sve što je vezano samo za tu ponudu. Moguće je na ponudu postaviti i druge opcije koje su potrebne u tom trenutku da budu ispisane na ponudi