Stavke

Kako bi mogli izraditi ponudu ili račun potrebne su nam stavke.

Preglednik stavaka

Kako bi neometano radili sa MOJERP aplikacijom, potrebno je unijeti stavke s kojima raspolažemo, bilo za prodaju, najam, obavljanje usluga,...
Stavke je moguće unositi sa stranom valutom.

Stavka se unosi cijenom bez PDV-a, program sam računa PDV koji je unešen i dodijeljen toj stavci, potrebno je dodati šifru, kategoriju ako postoji podjela stavaka po kategorijama.

Stavke

Nova stavka

Nova stavka

Dodaj stavku kako bi mogao raspolagati s njom.

Brzo i lako bilo gdje i bilo kada...

Potrebno je dodati stavke koje se koriste u određenoj tvrtki, pomoću kojih se slažu ponude i računi. Svaki opis koji se upiše kod stavke biti će ispisan u ponudi ili na računu. Za svaku stavku je potrebno odrediti poreznu stopu. Nakon što se odradi dodavanje porezne stope, nakon spremanja stavki je potrebno odabrati vrijednost porezne stope za stavku. Svaka stavka se računa na osnovu porezne stope.
Valuta se postavlja prema postavljenoj u Profilu firme, a moguće ju je izmjeniti ovisno o potrebama.

Stavke

Postavke

Unos podataka - postavke

Imate posložene stranke u nekom drugom programu...sad ih jednostavno učitajte.

Brzo i lako bilo gdje i bilo kada...

Ukoliko ste do sada se služili nekim drugim programom, imate firmu/tvrtku već duže vrijeme, sigurno imate i nekakvu bazu stavka ukoliko ste izrađivali ponude ili račune. Posložite ju po navedenim uputama i učitajte u MOJERP, kako bi neometano mogli raditi i dalje. Potrebno je dodati nove stavke ili importirati stavke iz .csv datoteke. *.csv datoteka mora biti u određenom formatu, kako bi se pravilno učitala. Bitno je napomenuti da tablica treba biti sa svim navedenim poljima.